Har du modtaget brev/email fra Jysk Inkasso, skyldes det du skylder penge til en af vores klienter.

Det er billigst at en skyldner reagerer så hurtigt som muligt, da gælden vil blive tillagt yderligere omkostninger og manglende kreditværdighed.

Hvem skal jeg betale til?

Jysk Inkasso har fået overdraget hele sagen fra kreditor. Dermed står vi for gælden nu og betaling af gælden inkl. inkassoomkostninger og eventuelle renter og gebyrer skal alene ske til Jysk Inkasso.

Betaling sker ved bankoverførsel:

Jysk Inkasso

Danske Bank:

Reg 3409 kontonr 12409214
Vær venlig at anføre journalnummer så vi kan identificere betalingen.

Jeg kan ikke betale det hele på én gang

Du står måske med en situation hvor du ikke kan betale her og nu. Det er stadig bedst at kontakte os så hurtigt som mulig. Derved kan vi i fællesskab finde en vej ud af gælden.
Kan du ikke betale hele fordringen på én gang, er der mulighed for vi kan lave en afdragsordning på vegne af kreditor. Vi er til for at hjælpe begge parter.

Vi er til at tale med. Ring +4589888400 eller skrive [email protected], og vi kan kontakte dig for at finde en god løsning på, hvordan du bliver gældfri. Dermed undgår du at sagen ender i fogedretten med ret høje omkostninger til følge og/eller at du bliver registreret som dårlig betaler.

Registrering i RKIs skyldner register

Bliver du registreret i RKIs skyldner register eller Debitor Registret vil det have konsekvenser for din kreditværdighed. Jysk Inkasso og kreditor kan vælge at indberette dig til begge. Den eneste måde at undgå en registrering er at betale din gæld. Hører vi ikke fra dig kan du regne med at blive registreret ret hurtigt. Derfor er det bedst for dig, du kontakter os for at finde en løsning.
Din registrering bliver ikke slette før du har betalt din gæld.