Søren Nielsen
Direktør

Jysk Inkasso

Stifteren af Jysk Inkasso – Søren Nielsen – har arbejdet med inkasso siden 2009 år med sager i Danmark, resten af Europa, Mellemøsten og USA. Fælles for alle sager er, at 100% af de solvente skyldnere har altid betalt – ikke til tiden – men de har altid betalt og indenfor 6 uger senest. Der er kommet gode kundeforhold ud af de sene betalinger, da kunderne får en bedre forståelse af hvorfor de skal betale til tiden, selvom det nogen gange kan være svært.

Jysk Inkasso blev stiftet i 2016 og er et ungt selskab, men med meget erfarne folk indenfor inddrivelse. Søren Nielsen har sin baggrund blandt andet hos Microsoft & Steria. Søren stiftede selskabet og fik statsautorisationen fordi Søren syntes, advokater og eksisterende inkassofirmaer alle ville have del i kreditorers hovedstol med høj procentsats i provision. Dette virker helt urimeligt hvis man har solvente kunder. Staten har afsat rimelige gebyrer som inkassofirma og advokater ved inkassosager bør tage. De andre inkassoaktører syntes ikke det er tilstrækkeligt og det vil Jysk inkasso lave om på.

Med udgangspunktet i de 100% inddrivelse for solvente kunder blev Jysk Inkasso stiftet. Der er blevet lagt et stort arbejde med at fastlægge automatiseringen af arbejdsgange fra modtagelsen af en rykkerskrivelse til anmeldelse i fogedretten. Alt er automatiseret og vores opkald til skyldner er altid flinkt – men bestemt – omkring skylden.

Med uddannede inkassomedarbejdere, et stærkt IT-system og gode arbejdsgange er det vores fornemste opgave at tilbyde dig, som kunde, gratis udenretslig inkasso.

Skulle skyldneren ikke betale, vil man få mulighed for at overdrage sagen til retten. Her fører vi alle de sager I ønsker for kun 1.500 kr. pr. år. Det er skyldner der kommer til at betale vores salær og vi behøver ikke udlæg for vores arbejde. Dog skal staten have retsgebyr, for man kan starte en sag. Dette lægger I ud for og får retur, når skyldner har betalt. Syntes du retsgebyret er for meget at lægge ud, så kan vi istedet lægge sagen til overvågning og følge skyldners situation til de kan betale. Alt dette er inkl. i det årlige medlemskab.

Du får pengene hurtigt hjem og du kan spare mange penge ved at skifte til Jysk Inkasso. Det er let at skifte – bare kontakt os og vi hjælper jer.

Jeres udestående er vores udestående, når den overdrages til Jysk Inkasso og vi gør alt indenfor lovens rammer og god inkassoskik for at inddrive pengene.

Har du tilgodehavende gælder det om hurtigt at komme i gang. Jo længere tid du venter, jo sværere kan det blive at få pengene ind. Med vores moderne teknologi kan vi hurtigt oprette dine sager og tage kontakt til skyldner via e-mail, SMS og telefon. Du kan altid følge dine sager via vores veludbyggede online system.