Søren P. Nielsen direktør og stifter af Jysk Inkasso er uddannet Økonom og revisor. Søren har arbejdet med automatisering af IT-systemer siden 1996, hvor han har været ansat af blandt andet Microsoft & Steria med ansvar for automatisering af IT-processor indenfor det private, statslige, hospitaler og kommuner.

Denne erfaring kommer jeres virksomhed til gode. Jysk Inkasso har et sikkert IT-system der er fuldt automatiseret. Jysk Inkassos filosofi er, at 100% af hvad du har udestående hos skyldner, skal du også have retur. Vi tager ingen provision af hovedstolen.

Jysk Inkasso er statsautoriseret til at drive inkassovirksomhed. Vi har veluddannet personale og indgivet økonomisk sikkerhedsstillelse til rigspolitiet. Jysk Inkasso overholder altid god inkassoskik og vi gør mere end vores konkurrenter:

  1. Vi udbetaler samme dag som skyldners registrering er noteret på vores bank konto, da vi ved hvor vigtig likviditet er for vores klienter.
  2. Vi udbetaler altid hele hovedstolen – vi tager ingen provision.
  3. Medlemmer får gratis sagsstyring i fogedretten ved telefon møder med skyldner.

Det kan lade sig gøre, da vi pålægger skyldner de udgifter vi har i forbindelse med sagen i henhold til statens fastsatte takster.

Hvordan kan udenretslig inkasso være GRATIS – det lyder for godt til at være sandt?

Hvis jeres virksomhed har pålagt gebyrer og renter overfor skyldner, vil det altid være jeres da I har udført arbejdet. Det er Jysk Inkassos filosofi. Vi har automatiseret alle processerne i udenretslig inkasso og vi har et meget lavt omkostningsniveau. Det er skyldneren, som betaler for disse udgifter til de takster, som Staten har fastsat. Der er derfor ingen udgifter til jer som kreditor ved at få ført en inkasso sag hos Jysk Inkasso.

Hvordan behandler I udenretslig inkasso?

Skyldner kontaktes pr. SMS. Det giver høj respons, er vores erfaring. Skyldner kontaktes via E-mail. Hvis du ikke har skyldners email vil vi tage et gebyr på 50 kr. for at sende et almindeligt brev. Vi har automatiseret alt i vores IT-system, så skyldner registreres som dårlig betaler, afdragsordning aftales og administreres. Vi venter maksimalt 20 dage med at sende sagen til overvågning eller i retten.

Ok, men når sagen så skal i retten eller til overvågning, så bliver det vel dyrt for mig?

Skulle sagen komme i retten så skal du lægge et depositum for stats udgifter. Dette får du retur når skyldner betaler, og for at vi fører sagen skal man være medlem af Jysk Inkasso. Det koster dog kun 1.500 kr pr. år. Så kan du få ført alle jeres sager i fogedretten af os.

Hvis sagen ender i retten eller overvågning hos os er hovedstolen altid jeres. Skulle skyldner ønske en akkord ordning, skal I godkende det først. På sager som disse tager vi ingen provision, men kræver at man skal være medlem da Jysk inkasso skal bruge kvalificeret personale i retsprocessen i fogedretten. Statens takster er nok for os til at drive en profitabel forretning og give jeres virksomhed en stærk likviditet.